De Volvo Ocean Race, bij Op Zee geniet u vanaf de 1ste rij

Scheveningen is aangewezen als finishplaats voor de Volvo Ocean Race 2017-2018. Maar voor al die zeilbootjes aanmeren in de bekendste haven van Nederland, zullen zij eerst een enorme wereldreis moeten afleggen. Er wordt gezegd dat de komende editie van de Volvo Ocean Race de zwaarste en langste ooit wordt!
Meer actie en meer snelheid
‘Meer actie, meer snelheid, meer zware mijlen en meer gasthavens, maar een kortere race.  Tijdens de komende editie worden er enkele van ’s werelds bekendste zeilsteden aangevaren, zoals Kaapstad in Zuid-Afrika, het Nieuw-Zeelandse Auckland en de kustplaats Newport in de Amerikaanse staat Rhode Island.’
Finishplaats Scheveningen Den Haag
De route van de zeilrace voert langs elf grote steden op vijf continenten en bedraagt ruim 83.000 kilometer (45.000 zeemijlen). De race start in oktober 2017 in Alicante, Spanje en finisht voor het eerst in Nederland in Scheveningen en eindigt juni 2018.
Rondom de finish wordt een groots evenement georganiseerd die zes dagen duurt. De gemeente investeert hier 750.000 euro in en er worden maar liefst 350.000 bezoekers verwacht!


Acht dagen lang, van 24 juni tot en met 1 juli, staat de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. Er zijn tal van watersportactiviteiten en wedstrijden en er is volop entertainment. De Finish wordt een feest voor alle leeftijden, zeilfans, sportliefhebbers en gezinnen. Toegang is alle dagen gratis. 
Bij Op Zee kunt u al het entertainment op de 1ste rij zien.

Wij hebben speciaal voor de Volvo Ocean Race een heerlijk menu samen gesteld, u komt toch ook genieten?
Zekerheid van een plekje? Dan is reserveren gewenst.
Reserveren@opzee.nu

Bron: Volvo Ocean Race, This is Den Hague